Vizitatori

Toti iubitorii de animale, detinatorii de pet-shop-uri sau cabinete veterinare, cei care au un animal sau isi doresc unul, membrii organizatiilor pentru protectia animalelor sunt asteptati, intre 10-12 martie 2017, la cea de-a III-a editie a Bucharest Pet Exhibition – Expozitie de animale de companie.

Timp de trei zile, in pavilioanele C2 si C4-C5 din cadrul Romexpo vei admira cele mai interesante si frumoase specii de animale, de la caini, pisici pana la animale mici de rasa, si vei putea achizitiona hrana si accesorii pentru animale, beneficiind de indrumarea expertilor in domeniu.

Te asteptam cu o expozitie-spectacol internationala pentru toata familia, cu evenimente interactive, dintre care nu vor lipsi concursurile internationale pentru caini (CAICB si CAC), pisici si animale mici de rasa.

Avand in vedere ca in cadrul BUCHAREST PET EXHIBITION se vor organiza expozitii nationale si internationale, cu jurizare, pentru caini, pisici si animale mici de rasa, accesul cu animalele de companie neparticipante la expozitii este interzis.

 

Pentru inscrieri puteti lua legatura cu asociatiile partenere:

Program de vizitare:
Pavilioanele C2 (pisici si animale mici de rasa)

10-11 martie 2017 (vineri – sambata): 10.00 – 18.00

12 martie 2017 (duminica): 10.00-16.00

Pavilionul C4-C5 (caini)

10 martie 2017 (vineri): 10.00 – 18.00

11 – 12 martie 2017 (sambata – duminica): 10.00-20.00

ACCESUL AUTO SE FACE EXCLUSIV PE LA POARTA D, STRADA PARCULUI – TIRIAC AUTO

Loc desfasurare: Centrul Expozitional Romexpo

Bilet intrare adulti si studenti: 10 lei/zi Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate beneficiaza de intrare gratuita

Click aici pentru platforma de bilete on-line.

Tarif parcare: 3 lei/ora

BUCHAREST PET EXHIBITION este organizat de ROMEXPO si Camera de Comert si Industrie a Romaniei.

Accesul grupurilor de elevi / studenti de la institutiile de invatamant avand ca profil tematica targului / expozitiei, se face exclusiv pe baza invitatiei de specialist. In acest scop, cadrul didactic care va insoti grupul este rugat sa transmita solicitarea cu cel putin 7 zile inainte de deschiderea evenimentului, la adresa de e-mail specialist@romexpo.ro.